Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Kiadó Családi ház, Miskolc, Miskolctapolca, Hattyú utca
#676602622
195 ezer Ft
Alapterület 80 m2,  370 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Bútorozottság: Bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Miskolctapolcán 80 m2-es, 3 szobás ház kiadó

A panorámás házunk Miskolctapolca egyik szép kilátással rendelkező csendes részén található. 2 fő részére, valamint 1 vagy 2 kisgyerekkel rendelkező családoknak javasoljuk.
A ház teljes körűen 2021-ben lett felújítva, mely a külső hőszigetelést és a három rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókat is tartalmazta.
A kert rendezett. A bérlőnek a fűnyírást is vállalnia kell. A házat önálló egységként adjuk ki, tehát idegen személy nem tartózkodik ott.
A ház földszintjén található egy nappali szoba, konyha, fürdőszoba, különálló WC és a nappaliból nyíló elektromos árnyékolóval ellátott nagy terasz.
A tetőtérben egy kisebb és egy nagyobb hálószoba 2+2 főnek biztosít kényelmes elhelyezést. A nagyobb hálóból fedett terasz nyílik, ahonnan gyönyörködhet Miskolctapolca panorámájában. A terasz árnyékolása rolóval megoldott. A nappaliban és a nagyobb hálóban légkondicionáló van, mely a fűtést is biztosítja. Az elektromos áram "H" tarifás. Más helységekben elektromos fűtés van. A házban  WI-FI és 120cm-s síkképernyős Tv biztosít szórakozási lehetőséget. A parkolás ingyenes a ház előtt, vagy a kialakított beállóban. A bérleti díj 195.000.-Ft/hó + rezsi, 2 hó kaucióval.
 

Kapcsolat

Dudás Attila

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter